Selecteer een pagina

Ieder seizoen zijn er weer nieuwe trends op het gebied van mode, maar ook een aantal dingen van vorig seizoen die je nu weer mag opbergen. De mode zit namelijk echt in een achtbaan. Wat het ene moment helemaal hip is, is het andere moment een no go. Daarom bespreken we hier de items die je dit seizoen niet meer uit de kast hoeft te halen.

rockshirtHet rockshirt

Ieder meisje liep er ineens in, het rockshirt. Waarschijnlijk had de meerderheid van deze meiden nog nooit een nummer van de desbetreffende rockband gehoord, maar het was trendy dus we droegen het. Nu kun je dit T-shirt toch maar weer beter achterwege laten.

croptopCroptops

Ineens waren ze er weer de blote buik truitjes à la jaren ’90, oftewel croptops. Alleen werden ze nu meestal gecombineerd met een hoge taille in plaats van heupbroeken. Toch mag je je croptops dit seizoen in je kast laten liggen. Wat nu erg trendy is, zijn blote schouders of blote enkels.

tropische printsTropische prints

Onze kleding stond er vol mee: palmbomen, flamingo’s, ananassen en cactussen. Hier zijn we dit seizoen ook weer klaar mee. De prints die je nu wel mogen zijn stoere jungleprints, zoals planten- en dierenprints.

 

 

jas schoudersJas over je schouders

Dit was super trendy: je jas over je schouders hangen als een soort cape zonder je armen in de mouwen te steken. Ieder modemeisje en blogger hebben we dit zien doen. Toch mag je je armen dit seizoen gewoon weer in de mouwen stoppen.

grappige tasGrappige tassen

De tassen met grappige kleuren, prints of vormen kun je dit seizoen beter achterwege laten. Ga liever voor een tijdloos model in een neutrale kleur. Hier kun je ook nog eens veel meer mee combineren.

spiegelglazenBrillen met spiegelglazen

De zonnebrillen met spiegelglazen zijn een aantal seizoenen hot en happening geweest. Of je nou blauwe, groene, oranje, gouden of zilveren spiegelglazen had, het kon allemaal. Nu kun je deze zonnebril het beste thuis laten en gaan voor een stevig montuur.