Selecteer een pagina

Wanneer het voorjaar aanbreekt en het weer warmer wordt, betekent dat dat we onze dichte schoenen en laarzen mogen opbergen en weer leuke sandaaltjes en hakjes aan kunnen trekken. Ook  op het gebied van schoenen zijn er elk seizoen weer nieuwe trends. Dit seizoen zien we veel opvallende schoenen die je outfit helemaal af kunnen maken.

hielloze loafersHielloze loafers

Vorig jaar werd deze schoen geïntroduceerd door een paar designer merken, zoals Gucci en Prada, maar komende lente en zomer gaan we deze schoen in elke schoenenwinkel vinden. De hielloze loafer is super comfortabel en fashionable. Of je deze schoen nou combineert met een jeans of met een jurk, het staat altijd.

platform sandalenPlatform sandalen

Platform schoenen kennen we al van vorig jaar, maar nu zijn ook de platform sandalen helemaal hot. Deze sandalen zijn ideaal voor vrouwen die graag een paar centimeter aan hun lengte plakken, maar niet op een hak willen lopen. Daarnaast zijn deze schoenen gewoon super hip en passen ze eigenlijk overal bij.

 

bandje enkelBandje om de enkel

We hebben deze schoen al eens eerder gezien, maar nu is deze weer helemaal terug: de hak met een bandje dat om de enkel wordt gewikkeld. Je mag creatief zijn met de manier waarop je deze om je enkel knoopt, dit kan namelijk op verschillende manieren. Combineer deze schoen met een enkeljeans of een leuke rok.

metallic shoesMetallic schoenen

Een echte musthave voor dit seizoen is een metallic schoen. Het maakt eigenlijk niet uit of dit een sneaker of een hak is en of deze zilver metallic of gekleurd metallic is. Deze schoen is een echte eyecatcher op zich, dus hou de rest van je outfit rustig.

kitten heelsKitten heels

Kitten heels gaan we dit seizoen veel zien. Dit is een schoen met een klein, smal hakje en meestal een puntneus. Ideaal voor vrouwen die niet graag op killer heels rondlopen. Om te voorkomen dat jouw outfit truttig gaat ogen, combineer je deze hak met een stoere jeans.

klittenbandSneakers met klittenband

Aangezien het niet iedere dag zo’n mooi weer is om open schoenen te dragen, sluiten we af met een sneaker. De sneakers die dit seizoen hot en happening zijn, zijn sneakers met klittenband. Deze sneakers kun jij super makkelijk en snel aantrekken en je ziet er ook nog eens trendy uit. Combineer deze met een jeans voor een casual look of met een rokje voor een sporty chic look.