Selecteer een pagina

Over Exclusievekleren.nl

Exclusievekleren.nl is een vergelijkingswebsite voor exclusieve kleding. Onze website is bedoeld voor die mensen die veel waarde hechten aan exclusieve merkkleding of high-end fashionkleding en die tot voor kort nog geen platform hadden om makkelijk en snel te shoppen tussen hun favoriete kledingmerken.

Op onze website hebben we de meest populaire en exclusieve merkkleding verzameld met daarbij alle online shops die deze kleding aanbieden. Op deze manier kun je op onze website deze shops handig met elkaar vergelijken. Zo kom je er snel achter welke shop jouw favoriete model op voorraad heeft of waar er een bepaalde sale of outlet gaande is. Zo ben je er altijd zeker van dat je niet te veel betaalt voor jouw nieuwe merkkleren.

Wanneer je vragen hebt over onze website of meer informatie wilt over de kleding of aanbieders op onze website, stuur ons dan een mail naar info@exclusievekleren.nl of laat een bericht achter op de contactpagina. Ook geïnteresseerde adverteerders kunnen via deze wegen contact met ons opnemen. Wij proberen alle vragen en aanvragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Shop

Ben je op zoek naar de meest exclusieve kledingmerken? Shop dan direct in onze winkel en bekijk de meest hippe en exclusieve merken die er op dit moment zijn!

Contact

Heb je vragen voor onze klantenservice? Neem dan op deze pagina contact met ons op!