Selecteer een pagina

Kenzo Trui Heren

De Kenzo trui heren is net als de Kenzo trui voor dames een mooie trendy trui waarmee jouw nieuwe outfit helemaal af is. Op deze pagina kun je een overzicht vinden van alle herentruien van Kenzo die je online kunt bestellen.

Verschillende modellen

Je hebt verschillende modellen van een Kenzo trui heren. De meest bekende Kenzo trui voor heren is die met de tijgerkop op de borst geprint. Echter zie je op dit moment dat Kenzo ook steeds meer met nieuwe designs komt. Zo heb je de Kenzo Eiffel Tower Sweater en de Kenzo Eye Sweater, nieuwe varianten dus op de Kenzo Tiger Sweater.

In zijn ontwerpen refereert Kenzo vaak naar de vestigingsplaats van het merk. Dit zie je ook terug in de ontwerpen van de truien. Zo is er dus een Kenzo trui heren met daarop de Eiffeltoren geprint, maar wordt de naam ‘Paris’ ook vaak gebruikt op de truien.

Materiaal en Pasvorm van de Kenzo trui heren

De Kenzo trui heren is altijd gemaakt katoen. De truien pluizen licht, waardoor ze een luxer karakter krijgen. De boorden van de truien zijn elastisch en hebben een hoge ronde hals. Wel zo handig voor als het koud is in de winter. Bovendien zorgt de elasticiteit voor een getailleerde pasvorm, waardoor de truien strak zitten. Voor veel mannen is dit inmiddels een must!

Wil je een Kenzo trui heren kopen? Kijk dan snel in het overzicht en vind jouw favoriete trui!