Selecteer een pagina

Kenzo Trui Dames

De damestruien van Kenzo zijn de laatste tijd enorm populair. Vandaar dat wij op deze pagina een overzicht hebben gemaakt van alle online aanbieders van Kenzo truien voor dames. Kies jouw perfecte Kenzo trui dames en bestel direct via Exclusievekleren.nl.

Welke trui van Kenzo?

Zoals je weet staan de Kenzo truien bekend om de tijgerprint. Echter zie je dat Kenzo ook steeds meer andere ontwerpen op de markt brengt. Zo heb je een Kenzo trui dames met daarop een groot oog afgebeeld, maar zie je ook bijvoorbeeld steeds vaker bloemen en andere opvallende figuurtjes op de truien verschijnen. Net als bij de herencollectie zie je bij de damestruien ook dat er door Kenzo gerefereerd wordt naar de uitvalsbasis van Kenzo: Parijs. Dit niet alleen met de naam Parijs zelf, maar ook met een Kenzo trui dames met daarop de beeltenis van de Eiffeltoren geprint.

Handig om te weten!

Een Kenzo trui dames is altijd gemaakt van katoen dat licht pluist. Het pluizige geeft een extra luxe uitstraling, waardoor jij de show steelt op feestjes of festivals. De boorden van de Kenzo trui dames zijn elastisch, net als de rest van de trui. Dit zorgt voor een mooie strakke pasvorm. In combinatie met de hoge boord kun je de trui niet alleen in je vrije tijd aan, maar ook bijvoorbeeld naar het werk!

Wil je meer informatie of wil je gewoon een Kenzo trui dames kopen? Kijk dan snel tussen de truien op deze pagina!