Selecteer een pagina

Ieder seizoen zijn er weer een aantal items die je gewoon móét hebben. Op een of andere manier vergaren deze zoveel populariteit dat ze meteen uitverkocht dreigen te raken, omdat iedereen ze wil hebben. Je hoeft niet perse datzelfde item te dragen dat iedereen draagt, maar je kunt je ook laten inspireren door deze trends en er je eigen draai aan geven.

bloemenjurkBloemenjurk

Bloemenprint is hot en happening dit seizoen. Ga voor een kleurrijk en vrolijk exemplaar voor een extra zomers gevoel. Combineer de bloemenjurk met sneakers voor een sportieve look of met kitten heels voor de ultieme girly outfit.

ruches blouseBlouse met ruches

Ruches zijn op het moment super populair. Een blouse met ruches geeft je een ontzettend vrouwelijke en lieflijke uitstraling. Wil je het graag wat stoerder dragen? Combineer deze dan met een stoere spijkerbroek.

off shoulder topOff-shoulders top

De off-shoulders top kennen we al van vorig jaar, maar deze zomer moet je echt een blouse-achtig exemplaar in je kast hebben hangen. Het liefst een beetje cropped en onderaan bij elkaar geknoopt.

wit denimWit denim

Of het nou een broek, een jack of een tuinbroek is, zolang het van wit denim is, zit je helemaal goed. En dan het liefst in gebroken wit en een beetje oversized.

gingham topTop met gingham print

Gingham is dé print van 2017. Je kunt dus eigenlijk niet zonder een leuke top in deze schattige ruitjesprint. Gingham print is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je kunt er alle kanten mee op.

rijgsluitingRijgsluiting

De rijgsluiting zien we veel. Of het nou jeans zijn waarbij de broekspijpen met een rijgsluiting bij elkaar worden gehouden of een leuke minirok met een rijgsluiting. Een gedurfde trend, maar je komt er mee weg dit seizoen!